Marlou Ketelaar

In mijn professionele loopbaan heb ik altijd het welzijn van mensen als prioriteit beschouwd. Van nature ben ik nieuwsgierig naar wat mensen motiveert en hoe ik daarop kan inspelen. 

Dankzij mijn uitgebreide ervaring op alle gebieden van HR heb ik veel geleerd en mezelf kunnen ontwikkelen. Bij het uitvoeren van deze taken staat één onderwerp altijd centraal: de mens, uw werknemers, het kostbaarste kapitaal van uw organisatie.

Mensen omschrijven mij als een enthousiast en gedreven persoon met een goede dosis humor. Ik bezit een sterk empathisch vermogen en ik heb een probleemoplossende kijk op situaties. Indien er geen eenvoudige oplossingen voorhanden zijn, schroom ik niet om moeilijke gesprekken aan te gaan. Een open en eerlijke benadering is voor mij altijd van essentieel belang voor effectieve communicatie en het tot stand komen van een goede samenwerking.

Human Recourses isn’t a thing we do,
it’s the thing that runs your business

Samen kunnen we streven naar een positieve werkomgeving waarin het potentieel van elke medewerker wordt benut, wat uiteindelijk zal bijdragen aan het succes en de duurzame groei van uw organisatie.

Mijn missie

Mijn missie is om iedere werkgever te helpen naar een goed personeelsbeleid waar medewerkers gemotiveerd zijn en zich kunnen ontwikkelen, wat leidt tot een productieve en harmonieuze werkomgeving. Door middel van advies, training en implementatie van effectieve HR-strategieën, streef ik ernaar werkgevers te ondersteunen bij het creëren van een cultuur van motivatie en groei voor hun medewerkers.

Ontdek de sleutel van uw bedrijf, want in de kracht van menselijk kapitaal ligt de ware bloei van een organisatie